Minecraft Oynayan Kız Arkadaşını Götünden Sikti

Minecraft Oynayan Kız Arkadaşını Götünden Siktive bu dar deliği çok sevmiş gibi duruyor. Çiftimiz yaklaşık 2 yıldır sevgililer ve aileleri de durumu biliyor. Bu sayede rahatça birbirinin evine girip çıkan sevgililer aynı zamanda çok da azgınlar. Sürekli olarak sevişmeyi ve birbirlerini boşaltmayı seviyorlar.

Yine günlerden bir gün manitası kız arkadaşının evine gider ve odasına gelir. Üst kattaki odasına çıkan çocuk onu bilgisayarda oyun oynarken görür ve oyuna devam etmesini ister. Biraz yatakta onu izleyen genç bir anda sikinin kalktığını hisseder. Kız arkadaşı da çok seksidir ve daha fazla dayanamaz.

Sevgilisinin yanına giden ve boynundan onu öpmeye başlayan çocuk onu bir yandan da elliyor. Kızın harika memelerini ellemeye başlayan gence kız da bir şey demiyor. O da oyun oynarken bir anda azmaya başladı ve amı sırılsıklam oldu. O da sevgilisinin bir an önce kendisini sikmesini ister.

Minecraft Oynayan Kız Arkadaşını Götünden Sikti

Sandalyeden kalkan kız oyuna devam eder ancak sevgilisinin önünde domalmıştır. Altındaki tenis eteğinin içindeyse iç çamaşırı yok. Erkek arkadaşı bir anda Minecraft oynayan kız arkadaşını götünden sikti ve onu inletmeye başladı. Ailesinin de duymaması için daracık deliğini siktiren kızın çığlık atmaması gerek.

Kimsenin sesleri duymaması için ikili çok dikkatli olsa da kız ara ara inlemekten kaçamıyor. Sulu amcığı gittikçe daha da sulanan kız dar deliğinin içine girilmesinden büyük keyif alıyor. Erkeğine ona karşı narin olmaya çağırsa da çocuk bunu umursayacak gibi durmaz ve sert yarağını ona sokar.

Odada ateşli ve tutkulu bir seks deneyimi yaşayan ikili defalarca boşaldı. Erkek de nasıl olsa hamile kalmaz diyerek manitasının daracık göt deliğine boşalıyor. O delikten akan döllerse kızı delirtiyor.

Bir önceki makale olan Doktor Bey Hemşireyi Odasında Kıstırmış Sikiyor başlıklı pornoyu izlemenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir