Sarhoş Kızını Gören Baba Sikerek Cezalandırdı

Sarhoş Kızını Gören Baba Sikerek Cezalandırdı ve ona unutamayacağı bir ders verdi. Her gece eve geç saatlerde gelen kızın durumu artık alışılır bir hal almıştır. Ancak öncesinde hep ayık kafa ile geldiği için ailesi bunu dert etmez. Sadece bir gece eve çok fena bir şekilde sarhoş gelmiştir ve çok fena haldedir.

Çok seksi kalçalara sahip olan kız onu erkeklere sunmaktan hiç çekinmemektedir. Harika vücudunu okuldaki herkes sikmek için can atıyor. O da neredeyse hiçbirini kırmamış ve birçok kişiyle yatağa girmiştir. Bu sayede de erkeklere ona bir içki ısmarlamak ve partiye çağırmak için sıraya girerler.

Bir gece okulun zengin çocuğu bu seksi kızımızı partisine çağırıyor. Gayet varlıklı bir ailenin çocuğu olan yakışıklı erkek harika bir spor arabaya sahiptir. Özellikle de o yaşlarda birçok kişi bu tarz arabalara hayran olur ve sahibinden de etkilenir. Seksi hatun da aynı şekilde ondan etkilenip teklifi kabul ediyor.

Sarhoş Kızını Gören Baba Sikerek Cezalandırdı

Varlıklı erkeğin evine partiye giden genç kız bu durumu babasına haber bile vermemiştir. Üvey babasını çok umursamaz ve sözlerine kulak asmaz. O gün harika parti yapan hatun eve geldiğinde zil zurna sarhoş. Gelmeden önce parti sahibine çok iyi bir sakso çekmiş ve sıcak döllerini mideye indirmiştir.

Eve geldiğinde kapıyı babası açar. O da babasının karşısında dekolteli kıyafeti ve kısacık şortuyla çıkar. Onun bu sarhoş haline çok kızan üvey baba ona ceza vermek ister. Ceza da onu kucağına yatırıp götüne şaplak atmak olacaktır. Hemen seksi kızını kucağına yatırır ve kalçalarını sıyırıp şaplak atar.

Bu durum adamın sikini de kaldırmıştır. Hazır kızı da sarhoşken ondan faydalanmaya başlar. Böylece Sarhoş Kızını Gören Baba Sikerek Cezalandırdı ve ona güzel bir ders vermeyi başardı. Aile içi seks ve cinsellik filmlerinden izlediği taktikleri onun üzerinde uygular.

Bir önceki makale olan Sarhoş Olup Bayılan Kardeşini Sikerek Ayılttı başlıklı pornoyu izlemenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir