Çamaşır Makinesine Sıkışan Üvey Kızına Soktu

Çamaşır Makinesine Sıkışan Üvey Kızına Soktu ve onu birden bağırttı. Yaşlı adam gencecik kızının aptal gibi çamaşır makinesine sıkıştığını görür. Altında iç çamaşırı olmayan bebeğin amcığı ortadadır. O kabarık şeftaliyi sikmek için can atan adam bir anda aletini çıkarır. Onu oracıkta şaplaklayarak siker.

Yeni evlendiği karısının üvey kızı tam bir çıtır ve azgın bir orospu çıkar. Annesi artık onunla uğraşmaktan bıkmıştır çünkü çok düzensiz bir kadın. Sürekli eve geç saatlerde girer ve her gün başkalarının altına yatar. Neredeyse şehirde sevişmediği adam kalmaz ve hepsine verir.

Çamaşır Makinesine Sıkışan Üvey Kızına Soktu ve aletine adeta bayram ettirdi. Yaşlı adamın artık saçı sakalı beyazlamaya başlamıştır. Ancak aleti hala çok sert ve damarlı oluyor. Özellikle de çıtır kızını gördüğünde pantolon altından yarağını sıvazlıyor. Ama işte şimdi ona basmak için tam zamanı.

Çamaşır Makinesine Sıkışan Üvey Kızına Soktu

Kızının oracıkta kısılıp kaldığını gören adam önce belinden kavrar ve kurtarıyor gibi yapar. Ama bunu yaparken de aletiyle eteği sıyırıp amına çoktan sürtmeye başlamıştır. Buna bir süre devam edip bebeği sulandırdıktan sonra onu sikmeye karar verir. Kızı da babasının yarağını sevmiş gibi görünüyor.

Onun kendisini sikeceğini bilen kız oynaşmaya başlar. Azgın bir orospu olan sarışın lolita için yeter ki seks olsun. Üvey babasının damarlı sikini içine alan kız ona show yapmaya başlıyor. Sert sik içindeyken ona dans eden çıtır adeta durdurulamaz bir seks oyuncağı gibi. Dar ve sulu amcığıysa tam sikilmelik.

Çamaşır Makinesine Sıkışan Üvey Kızına Soktu ve onu inletti. Gencecik güzelliğe hiç acımadan sokan adam onu sert sert pompalar. Defalarca boşalan adam hamile kalmaması için götüne attırıyor. Bu sayede onu defalarca sikebilecektir.

Bir önceki makale olan Barista Genç Kızı Bar Tezgahında Sikti başlıklı pornoyu izlemenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir