Pizza Getiren Kuryeye Farklı Yollardan Ödeme Yapıyor

Pizza Getiren Kuryeye Farklı Yollardan Ödeme Yapıyor. Parası yetişmeyen ve farklı yollara başvuran genç ve güzel kızın aklına bir fikir gelir. O da eve bir pizza söylemek ve kuryeye kendini siktirme karşılığında ödeme yapmaktır. Bunun için hemen pizzacıyı arar ve 2 tane pizza söyler. Sonra hemen bilgisayarın başına geçer ve +18 Film Seyret sistemine dahil olmaya çalışır.

Pizzalar hazırlanırken kız da kendini harika bir sekse hazırlamaya başlar. Etkileyici geceliğini ve dantelli iç çamaşırlarını giyen sarışın bebek şimdiden heyecanlanmaya başladı bile. Bir süredir erkeksizlikten de deliren kadın için bu tam bir fırsat. Kuryenin onun bu teklifi reddetmesi için salak olması gerek.

Eve gelen pizzacı kapıyı çalar ve onu harika ve büyüleyici kıyafetleriyle genç kız karşılar. Bir anda eli ayağına dolaşan adam neredeyse pizzaları düşürecekti. Kız oğlanın heyecan yaptığını fark edince kikirdemeye başlar. Ona parası olmadığını ve ödemeyi farklı yollardan yapmak istediğini söyler.

Pizza Getiren Kuryeye Farklı Yollardan Ödeme Yapıyor

İlk başta bunu anlamayan kuryenin sonradan aklında şimşekler çakar ve siki şahlanmaya başlar. Onu bir an önce sikebilmek için hayaller kurar. İçeri geçen ikili doğrudan yatak odasına doğru gidiyor. Erkeğin kaskını çıkartmamasını isteyen kız fantezi yapmak ister. Kendisini orada yatağa bağlar.

Yatağın baş kısmındaki yerlere kollarını bağlayan genç kız çırılçıplak soyunmuştur. Kıyafetlerini etrafa fırlatan kızı gören erkek de aynını yapmaya başlar. Sadece kaskı kalacak şekilde soyunur ve kızın amına yarağını sürtmeye başlar. Çünkü Pizza Getiren Kuryeye Farklı Yollardan Ödeme Yapıyor ve bunu yaşammak istiyor.

Sonra da sulanmaya başlamış şeftaliyi parmaklarıyla daha da ısıtır. Kız bir an önce içine girmesi için oğlana yalvarmaya başlar. Daha fazla dayanamayan kurye de kıza deliler gibi sokup çıkartır. Pizza karşılığı harika bir deneyim yaşayan bu kurye orada kıza birkaç kez çakıyor. Defalarca boşalan ikilinin anal seks maceralarına göz atın.

Bir önceki makale olan Öğretmeni Liseli Kızı Not Karşılığı Sikiyor başlıklı pornoyu izlemenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir