Öğretmeni Liseli Kızı Not Karşılığı Sikiyor

Öğretmeni Liseli Kızı Not Karşılığı Sikiyor ve saf liseli kız da buna inanıyor. Henüz 18 yaşında olan çıtı pıtı kızımız pek saf. Matematiği zayıf olan kız önce hocasından not istemek için odasına girer. Onunla konuşan ve notunu artıracağını söyleyen kötü niyetli adam da bunun karşılığını ister. Karşılığı da kızı sikmektir. Ve zamanla bunu +18 Film izle sayfasında paylaşacağını dile getiriyor.

Okul çıkışı arabasıyla birlikte öğretmeninin evine giden kızımız pek heyecanlıdır. Civciv gibi sarı saçları ve kiraz gibi memeleriyle harika bir çıtır. Kötü niyetli adam da eve girer girmez ona bir şeyler ikram eder. Kolejli kızı acımasız bir şekilde sikme planları yapan hoca onu evine davet eder.

Normalde ailesinin kızdığını bildiği için çıtır kız içmek istemez. Ancak hocası ısrar edince onu kızamaz ve şaraplarını içerler. Biraz kıvama geldikten sonra liseli kızımızın içindeki orospu bir anda meydana çıkıverir. Yanında oturan öğretmeninin pantolonu üstünden sikini kavrar ve okşamaya başlar.

Öğretmeni Liseli Kızı Not Karşılığı Sikiyor

Onunla bir an önce yatmak isteyen okullu kızın eteğinin altında iç çamaşırı bile yok. Okulda da her zaman böyle gezen kızı herkes sikmek ister ancak bu öğretmenine nasip olur. Onunla birlikte yatağa giren hanım kızımız önce bir güzel yarağı yalamaya başlar.

Tüküren ve sakso çeken kız kendinden geçmiş durumda. Sikişlerine hızlı bir şekilde başlayan ikili birbirini deliler gibi arzuluyor. Hocası liseli kızı not karşılığı sikiyor ve bundan büyük bir keyif alıyor. Çıtır bebeğin ağzına sokan adam ağzı tıpkı bir am gibi sikmeye başlar.

Sert sert ağzına yarağını sokup çıkartan adam kendinden geçmiş durumdadır. Okulda nelerin döndüğünü çok iyi ortaya çıkartan bu çift harikalar yaratıyor. Yatakta saatlerce sikişen öğretmen ve liseli öğrencisi birbirlerinin sularından ve terlerinden sırılsıklam oldular. Ama sonunda Öğretmeni Liseli Kızı Not Karşılığı Sikiyor ve kötü emellerine alet ettiği körpe öğrencisiyle orgazmı yaşıyor.

Bir önceki makale olan Kamp Yerinde Erkek Arkadaşıyla Çadırda Sikişti başlıklı pornoyu izlemenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir